Adoptarea euro pana in 2024, votata in Congresul PSD. Dragnea: Romania sa stea la masa bogatilor

Sambata, 10 Martie 2018, ora 15:46
897 citiri

Congresul PSD a votat, sambata, Conventia nationala pentru adoptarea monedei euro pana in 2024, presedintele PSD, Liviu Dragnea, afirmand ca este un pas obligatoriu pentru ca Romania sa poata sta la "masa bogatilor" si ca vrea sa propuna in decembrie un calendar pentru.

"Vreau sa lansam si aprobam prin vot inceperea dezbaterilor pentru cinci conventii nationale la care vor fi invitati sa participe Presedintia, Banca Nationala a Romania, Academia Romana, partidele politice, membrii universitari, sindicatele, patronatele si, nu in ultimul rand societatea civila. Prima dintre ele este Coventie nationala pentru adoptarea monedei euro pana in 2024. (...) Admitem ca exista si riscuri si trebuie sa le analizam si sa le prevenim cu atentie. Trebuie sa privim cu curaj si sa intelegem ca este un pas obligatoriu si singura sansa ca Romania sa se poata aseza la masa bogatilor din Europa (...) ", a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Urmareste:

LIVE Congresul extraordinar PSD (Galerie foto&Video)LIVE Protest #Rezist la Congresul PSD: Ceausescu n-a murit, este Dragnea travestit! (Foto & Video)

Liviu Dragnea a afirmat ca vrea ca la 1 decembrie sa propuna un consens politic pentru stabilirea calendarului de aderare la zona euro.

"Stiu ca Guvernul va aproba in martie Comisia nationala de fundamentare a planului national de adoptare a monedei euro. In luna aprilie vor incepe dezbaterile si vreau ca la 1 decembrie sa putem propunem intregii societati un consens politic pentru stabilirea calendarului de aderare la zona euro", a spus Dragnea.

Delegatii la Congresul PSD au votat Conventia nationala pentru adoptarea monedei euro pana in 2024.

Dragnea, la Congresul PSD: Calomnia, injuraturile au devenit mijloace prin care opinia publica e bombardata in fiecare ziDragnea anunta schimbarea Legilor Justitiei, serviciilor secrete si pedepsirea celor care defaimeaza RomaniaDragnea cere o analiza pe ambasadori: Ce avantaje avem de pe urma acestor oameni? ...citeste mai departe despre "Adoptarea euro pana in 2024, votata in Congresul PSD. Dragnea: Romania sa stea la masa bogatilor" pe Ziare.com

#Dragnea adoptare euro 2024, #Dragnea Romania masa bogatilor , #Stiri Guvern