Administratia Prezidentiala: Toate veniturile obtinute de Iohannis din chirii, declarate integral

Luni, 24 August 2015, ora 17:30
1508 citiri
Administratia Prezidentiala: Toate veniturile obtinute de Iohannis din chirii, declarate integral
Foto: Arhiva Ziare.com

Intre veniturile din chirii pe care Klaus Iohannis le-a consemnat in declaratiile de avere, in perioada 2004-2007, si sumele care figureaza in contractele semnate pentru inchirierea proprietatilor sale imobiliare este o diferenta de 115.000 de euro, scriu jurnalistii de la RISE Project. In replica, Administratia Prezidentiala sustine ca toate veniturile obtinute de Iohannis din chirii au fost declarate integral.

Administratia Prezidentiala spune, reactionand fata de informatiile publicate de RISE Project privind sumele din chirii care nu ar fi fost declarate de Klaus Iohannis, ca toate veniturile obtinute de presedinte din inchirierea imobilelor se regasesc integral in declaratiile de avere.

"Toate veniturile obtinute de presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, din inchirierea imobilelor detinute in proprietate si coproprietate se regasesc integral in declaratiile de avere depuse. Nu exista nicio suma provenita din chirii care sa nu fi fost declarata din 2004 pana in... citeste mai departe despre "Administratia Prezidentiala: Toate veniturile obtinute de Iohannis din chirii, declarate integral" pe Ziare.com

#avere chirii Iohannis, #RISE Project avere Iohannis, #contracte chirie Iohannis declaratie avere , #Stiri Guvern