Adio, Colectiv! Dragnea a dat semnalul

Marti, 20 Septembrie 2016, ora 12:20
765 citiri
Adio, Colectiv! Dragnea a dat semnalul

Stiti ce ne-a spus Liviu Dragnea din Parlament? Ca pauza a luat sfarsit, revenim la normal. Iar peste cateva ore plenul Senatului avea sa-i confirme spusele printr-o flegma groasa in obrazul Justitiei.

Liviu Dragnea l-a convocat pe premier in Parlament pentru a-si da prilejul lansarii campaniei electorale cu ceea ce pare a fi principala ei tema: nationalismul.

Valul care matura Europa nu avea cum sa nu ajunga si la noi, macar mimetic, cu atat mai usor cu cat e o tema facila, nu pretinde decat emotie.

Dar nu asta mi s-a parut esential in discursul dlui Dragnea, ci cuvintele rostite apasat de doua ori: "am fost inlaturati de la guvernare in mod nedemocratic".

PSD a plecat de la guvernare prin demisia premierului Ponta in urma protestelor masive declansate de tragedia de la Colectiv. Ulterior, presedintele a desemnat un premier independent, care a alcatuit o echipa independenta pe care PSD a votat-o in Parlament.

Deci nedemocratice nu puteau fi, inteleg, decat protestele ...citeste mai departe despre "Adio, Colectiv! Dragnea a dat semnalul" pe Ziare.com

#Dragnea Ciolos proteste Colectiv, #Oprea Gigina urmarire penala, #dragnea ciolos discurs parlament , #Stiri Guvern