Abrogarea OUG 13, votata marti in Senat. Serban Nicolae: Vom avea grija sa nu fie "noaptea, ca hotii"

Luni, 13 Februarie 2017, ora 16:16
1328 citiri
Abrogarea OUG 13, votata marti in Senat. Serban Nicolae: Vom avea grija sa nu fie "noaptea, ca hotii"
Foto: Facebook/ Cristi Savin

Comisia juridica a Senatului se va intruni, luni seara, pentru a vota raportul la OUG 14/2017, votul in plenul Senatului urmand sa fie dat marti. Presedintele Comisiei, Serban Nicolae a afirmat, ironic, ca spera "sa nu fie probleme cu ora sau cu starea vremii la momentul adoptarii acestei legi".

"Am propus, ca sa nu mai fie niciun fel de discutie, astazi (luni - n.red.) Comisia juridica va lua in dezbatere Ordonanta 14/2017, legea de aprobare a Ordonantei 14. Cel mai probabil maine (marti - n.red.) pe rolul plenului Senatului, pe ordinea de zi, va fi proiect de lege pentru aprobarea Ordonantei 14. Cu asta cred ca inchidem orice fel de discutie.

Probabil cei care sustin viteza de reglementare - sper sa nu fie probleme cu ora la care adoptam, sa nu fie vreo problema legata de starea vremii la momentul adoptarii acestei legi - o sa fie foarte dispusi ca orice alte legi sa faca obiectul unei dezbateri ample, cu toate forurile implicate", a declarat Serban Nicolae, dupa sedinta Biroului Permanent al Senatului.

El a remarcat ca, in cazul OUG 13/2017, toti protestatarii au cerut dezbateri ample, in timp ce, la OUG 14/2017, ei au solicitat adoptarea rapida a proiectului de aprobare.

Potrivit lui Serban Nicolae, sedinta Comisiei juridice urmeaza sa se desfasoare incepand cu ora 18:00, dar a spus, cu ironie, ca va avea grija sa nu fie adoptat raportul "noaptea, ca hotii".

Tot luni, Comisia de constitutionalitate din Senat a dat aviz favorabil respingerii OUG 13, precum si OUG 14. ...citeste mai departe despre "Abrogarea OUG 13, votata marti in Senat. Serban Nicolae: Vom avea grija sa nu fie "noaptea, ca hotii"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#proiect aprobare ordonanta 14 Senat marti, #OUG 14 ordine zi Senat, #Serban Nicolae OUG 14 , #Stiri Guvern