Aberatia zilei: Cum a ajuns Victor Ponta una dintre principalele voci ale Opozitiei?!

Luni, 28 August 2017, ora 18:10
915 citiri
Aberatia zilei: Cum a ajuns Victor Ponta una dintre principalele voci ale Opozitiei?!
Foto: Facebook / Victor Ponta

Fostul lider PSD si premier Victor Ponta a ajuns una dintre principalele voci ale Opozitiei la scurt timp de la excluderea din partid. Reactiile sale sunt mai rapide si pozitiile sunt contondente si mai bine argumentate decat ale liderilor din partidele adversare ale PSD, lucru care pare absurd pentru cei care nu stiu ce se coace in spatele usilor inchise.

Unii, mai informati, spun ca Ponta ar pune la cale lansarea unui alt partid, impreuna cu Daniel Constantin, de aici si verva sa pe retelele de socializare, in special generata de dorinta de a ramane in atentia publicului.

Ca o fi asa sau nu, cert e ca Victor Ponta reactioneaza rapid la greselile facute in ultima perioada de Guvernul Tudose, pe care nu il iarta defel, atacandu-l la baioneta. O astfel de atitudine ne-am astepta sa aiba un lider al Opozitiei, nu un fost presedinte al Puterii. De ce se intampla asta? E greu de spus.

"Azi avem instabilitate fiscal bugetara fara precedent, decizii anuntate peste noapte si eventual revocate dupa ce au starnit panica si proteste, masuri socialiste demodate pe care nu le gaseste nimeni in faimosul 'Program de Guvernare' prezentat in 2016, demagogie inutila (contra firme multinationale, contra banci, contra pensii administrate privat), o tendinta din ce in ce mai clara de a jecmanii (sic!) firmele private pentru a aduce bani la un buget care nu poate sa sustina in mod serios toate promisiunile exagerate care se arunca in fiecare zi pe piata doar ca sa fie laudate de cativa jurnalisti (care in privat spun ca nu au mai vazut asa incompetnti (sic!) si asa dezastru)/ fonduri structurale si de coeziune pe contracte noi zero - bani distribuiti la PNDL pe criteriul care organizatie judeteana de partid il sustine mai infocat pe Presedinte / ministri habarnisti care deschid gura doar ca sa participe la concursul national de aberatii economice sau promisiuni desarte/ un ANAF care pana de curand a fost capusat de prieteni 'teldrumisti' / programe gen 'Start Up Nation' care nu au niciun leu alocat in Buget dar le prezentam propagandistic ca pe cupoanele de biciclete date de pomana de Primarie / dialog inexistent cu mediul de afaceri si raspunsuri arogante la orice critica. Cam asta vedem....", a rezumat, luni, pe Facebook Victor Ponta.

Foarte corect. Doar ca alegatorii ar fi asteptat ca lista de mai sus sa apara (chiar mai bine dezvoltata) pe pagina lui Ludovic Orban, liderul PNL, sau a liderului USR (daca ar exista), sau a liderului PMP, fostul presedinte Traian ...citeste mai departe despre "Aberatia zilei: Cum a ajuns Victor Ponta una dintre principalele voci ale Opozitiei?!" pe Ziare.com

#Ponta critici guvern Tudose, #Ponta lider Opozitie , #Stiri Guvern