A fost stabilita data consultarilor pe Codul Fiscal - Oprea l-a invitat si pe Ponta

Joi, 06 August 2015, ora 18:24
1199 citiri
A fost stabilita data consultarilor pe Codul Fiscal - Oprea l-a invitat si pe Ponta
Foto: Ziare.com

UNPR propune partidelor parlamentare data de 19 august pentru consultarile pe tema Codului Fiscal, acestea urmand sa aiba loc in Parlament, iar invitatia a fost transmisa inclusiv premierului Victor Ponta, potrivit unui comunicat al formatiunii.

UNPR precizeaza in comunicat ca scrisoarea de invitatie a fost transmisa prim-ministrului Victor Ponta, presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, co-presedintilor ALDE, Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin, co-presedintilor PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, presedintelui UDMR, Kelemen Hunor, precum si liderului grupului parlamentar al minoritatilor nationale, Varujan Pambuccian.

Potrivit invitatiei, consultarile vor avea loc la Parlament, in data de 19 august, incepand cu ora 10.00, la doua zile distanta de data propusa de liberali pentru consultarile pe teme economice.

Marea polemica a Codului Fiscal: Ce propune Gabriel Oprea

"Am decis ca UNPR sa lanseze invitatia la dialog pentru toate partidele politice inaintea ...citeste mai departe despre "A fost stabilita data consultarilor pe Codul Fiscal - Oprea l-a invitat si pe Ponta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Oprea discutii Codul Fiscal, #Oprea invitatie Codul Fiscal, #invitatie discutii Cod Fiscal, #UNPR discutii Cod Fiscal , #Stiri Guvern