A fost lansat un nou partid, PACT - partidul tinerilor "scoliti" in afara care s-au intors acasa

Duminica, 31 Ianuarie 2016, ora 22:18
1179 citiri
A fost lansat un nou partid, PACT - partidul tinerilor "scoliti" in afara care s-au intors acasa

Un nou partid, Platforma Actiunea Civica a Tinerilor (PACT), infiintat de Sebastian "Tianu" Burduja, s-a lansat, duminica, intr-un eveniment marcat de discursurile a numerosi tineri intorsi in tara de la universitati prestigioase pentru a face "un PACT" pentru Romania.

Tinerii au fost intampinati cu balsam de buze cu aroma de "Vanilie Civica", "Pepene Profesionist", "Portocala Activa", "Menta transparenta" si cu briose cu insemnele noului partid politic.

"Buna dimineata, Romania! Eu am trei pe suflet, dragi mie, putine, fixe si nenegiciabile, schimbarea paradigmei educatiei, reunificarea Romaniei si generatia Tianu. Felicitari! Bine ati venit generatia Tianu!", le-a transmis participantilor gazda, Marian Stas.

Acesta a studiat la Academia Militara, a absolvit un masterat la John F. Kennedy School of Government din cadrul Universitatii Harvard din SUA, unde preda un curs de vara de matematici aplicate in politici publice.

Stas a apreciat ca, in mod cert, "din punctul de ...citeste mai departe despre "A fost lansat un nou partid, PACT - partidul tinerilor "scoliti" in afara care s-au intors acasa" pe Ziare.com

#pact, #Partidul Alianta Civica Tinerilor, #Sebastian Burduja partid PACT , #Stiri Guvern