Sistarea exportului de electricitate, pe lista de discutii a noului Guvern

Luni, 13 Februarie 2012, ora 21:48
1528 citiri
Sistarea exportului de electricitate, pe lista de discutii a noului Guvern

Guvernul anunta ca va analiza, marti, hotararea care permite companiei Transelectrica sa limiteze sau sisteze temporar livrarile de energie electrica la export, aratand ca astfel nu vor exista probleme in alimentarea cu energie electrica a populatiei si a consumatorilor industriali interni.

Tot marti, in prima sedinta de guvern condusa de premierul Mihai Razvan Ungureanu, ministrii vor discuta despre acordarea unui ajutor umanitar de urgenta, cu titlu gratuit, pentru populatia din judetele Braila, Buzau, Calarasi si Vrancea.

Premierul s-a intalnit, luni, cu ministrii Transporturilor, Administratiei si Internelor, Apararii Nationale, Mediului, Educatiei si Economiei, precum si cu alti responsabili din ministere si structurile subordonate, pentru a analiza situatia provocata de ninsori si viscol in judetele afectate.

"Principala mea preocupare este legata de gestionarea si solutionarea problemelor provocate de ninsorile masive, de viscol si ger. Ma preocupa situatia oamenilor care sunt inca izolati din cauza zapezii. Maine vom formaliza din punct de vedere juridic, printr-o hotarare de guvern, o decizie luata in urma cu cateva zile. Este vorba despre ajutoare umanitare pentru cei afectati de caderile abundente de zapada din judetele Braila, Buzau, Calarasi si Vrancea, ajutoare distribuite deja de militari", a spus Ungureanu, citat intr-un comunicat al Guvernului.

#sedinta Guvern 2012, #sedinta guvern ungureanu, #sistare export electricitate sedinta guvern, #sistare exporturi electricitate , #Sedinta guvern