Schimbarile lui Ponta; Agentia Nationala pentru Sport, in subordinea premierului

Marti, 08 Mai 2012, ora 20:31
3097 citiri
Schimbarile lui Ponta; Agentia Nationala pentru Sport, in subordinea premierului

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, de marti, Departamentul Cultelor revine la Ministerul Culturii, Inspectoratul de Stat in Constructii si Oficiul pentru Cadastru trec in subordinea Guvernului si tine sa preia in mod special si Agentia Nationala pentru Sport, pentru a da "un mesaj".

"Am adoptat un proiect de ordonanta de urgenta privind stabilirea unor masuri de reoganizare in cadrul administratiei publice centrale, o ordonanta care se adopta in mod uzual la instalarea unui nou guvern, prin care am efectuat si alte modificari in ceea ce priveste diverse structuri, nu vorbesc de ministere", a anuntat Ponta.

El a precizat ca Departamentul Cultelor a revenit "acolo unde a fost traditional", adica la Miniserul Culturii. De asemenea, Inspectoratul de Stat in Constructii si Oficiul pentru Cadastru "au revenit acolo unde isi aveau locul, in subordinea Guvernului", dupa ce fusesera trecute la MDRT.

"Am preluat in coordonarea primului-ministru Agentia Nationala pentru Sport, pentru ca doresc sa dau un anumit mesaj, Ministerul Educatiei are si asa foarte multe atributii si sarcini concrete in perioda imediat urmatoare. Este un an olimpic, este un an in care vreau sa dau un mesaj de implicare directa a primului-ministru si a Guvernului in sprijinirea activitatii sportive de performanta in Romania", a afirmat premierul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sedinta guvern Ponta, #Agentie Nationala sport Victor Ponta, #Cadastru Guvern , #Sedinta guvern