Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Schimbarile lui Ponta; Agentia Nationala pentru Sport, in subordinea premierului

Schimbarile lui Ponta; Agentia Nationala pentru Sport, in subordinea premierului


Premierul Victor Ponta a anuntat ca, de marti, Departamentul Cultelor revine la Ministerul Culturii, Inspectoratul de Stat in Constructii si Oficiul pentru Cadastru trec in subordinea Guvernului si tine sa preia in mod special si Agentia Nationala pentru Sport, pentru a da "un mesaj".

"Am adoptat un proiect de ordonanta de urgenta privind stabilirea unor masuri de reoganizare in cadrul administratiei publice centrale, o ordonanta care se adopta in mod uzual la instalarea unui nou guvern, prin care am efectuat si alte modificari in ceea ce priveste diverse structuri, nu vorbesc de ministere", a anuntat Ponta.

El a precizat ca Departamentul Cultelor a revenit "acolo unde a fost traditional", adica la Miniserul Culturii. De asemenea, Inspectoratul de Stat in Constructii si Oficiul pentru Cadastru "au revenit acolo unde isi aveau locul, in subordinea Guvernului", dupa ce fusesera trecute la MDRT.

"Am preluat in coordonarea primului-ministru Agentia Nationala pentru Sport, pentru ca doresc sa dau un anumit mesaj, Ministerul Educatiei are si asa foarte multe atributii si sarcini concrete in perioda imediat urmatoare. Este un an olimpic, este un an in care vreau sa dau un mesaj de implicare directa a primului-ministru si a Guvernului in sprijinirea activitatii sportive de performanta in Romania", a afirmat premierul.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 2685 ori