Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ministerul Economiei si Finatelor organizeaza o licitatie pentru cumpararea unei nave de patrulare

Ministerul Economiei si Finatelor organizeaza o licitatie pentru cumpararea unei nave de patrulare
Ministerul Economiei si Finatelor va organiza o licitatie pentru a cumpara o nava maritima pentru supravegherea frontierei maritime a Romaniei, in valoare de 30 milioane euro, fara TVA, potrivit datelor publicate de minister pe sistemul electronic de achizitii publice. "MEF organizeaza licitatie pentru achizitionarea unei nave maritime pentru supravegherea frontierei maritime a Romaniei, frontiera externa a Uniunii Europene, precum si respectarea jurisdictiei statului roman in zona de competenta. Valoarea estimata a contractului, fara TVA, este de 30 milioane euro. Finantarea este asigurata prin programul de finantare Facilitatea Schengen", se precizeaza in anuntul ministerului.


Termenul pentru finalizare este de 24 de luni de la data atribuirii contractului. MEF solicita totodata o garantie de participare de 300.000 euro si o garantie de buna executie de 10% din valoarea contractului.Ofertantul trebuie sa inregistreze o cifra medie de afaceri pe ultimii trei ani financiari incheiati de minim 16 milioane euro. Intre conditiile de participare enumerate de minister, se mentioneaza faptul ca ofertantul (operator economic sau membrii asocierii impreuna) trebuie sa demonstreze experienta in domeniul livrarii de nave maritime catre structuri din domeniul militar sau de ordine publica, prin intermediul a maxim trei proiecte, finalizate in ultimii trei ani impliniti de la data temenului limita pentru depunerea ofertei, valoarea cumulata a acestor proiecte fiind de minim 10.700.000 euro.Termenul limita
pentru depunerea ofertelor este 30 octombrie, data la care vor fi deschise ofertele. Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta este 90 de zile.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1447 ori