Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ungureanu amana discutiile privind restituirea proprietatilor

Ungureanu amana discutiile privind restituirea proprietatilor


Premierul Mihai-Razvan Ungureanu a solicitat prelungirea termenului de dezbatere publica pentru proiectul de lege referitor la restituirea proprietatilor confiscate in perioada regimului comunist, informeaza Guvernul.

"Seful Executivului considera ca este necesar acest demers avand in vedere interesul sporit din partea tuturor celor vizati de acest proiect de lege, precum si dialogul inca in desfasurare intre asociatiile fostilor proprietari, Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor, Ministerul de Finante si Ministerul Justitiei", se mentioneaza in comunicatul Executivului.

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP), Dorina Danielescu, a declarat miercuri, la finalul intalnirii cu asociatiile fostilor proprietari, ca toate propunerile si amendamentele acestora vor fi analizate, iar proiectul legii despagubirilor va avea o noua forma.

"Toate propunerile, amendamentele si observatiile de astazi vor fi centralizate si analizate de Comitetul Interministerial, proiectul de lege urmand sa imbrace o alta forma si prezentare", a precizat Danielescu.

Acesta a mai spus ca va exista o noua intalnire cu reprezentantii asociatiilor vineri, 20 aprilie, la ora 14.00.

"Proiectul nu va fi scos de pe site, este supus dezbaterii publice", a completat Danielescu.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 1152 ori