Premierul britanic da vina pe criza pentru declinul economiei

Sambata, 05 Noiembrie 2011, ora 12:55
853 citiri
Premierul britanic da vina pe criza pentru declinul economiei

Premierul Marii Britanii, David Cameron, sustine ca economia britanica are mai probleme, din cauza crizei datoriilor suverane si a acuzat "schimbarile continuie" din zona euro.

Prim-ministrul britanic s-a aratat nemultumit de faptul ca liderii europeni nu au ajuns la o solutie clara, in cadrul summit-ului G20, incheiat vineri, puncteaza The Telegraph.

"Criza din zona euro se accentueaza pe zi ce trece, iar pana cand nu va fi rezolvata, economiile tarilor membre UE vor avea de suferit, inclusiv cea a Marii Britanii.

Nu vreau sa pretind ca s-au rezolvat toate problemele zonei euro, pentru ca ar fi un lucru neadevarat, dar suntem in acelasi loc in care ne aflam si inainte de summit. Lumea nu poate astepta la nesfarsit rezolvarea crizei. Si noi, la fel ca restul europenilor, avem nevoie ca acest lucru sa se intample cat mai curand. Avem nevoie de un plan mai detaliat".

Statele cu economii puternice, cum ar fi China, au anuntat deja ca nu vor sa se implice mai mult in rezolvarea problemelor din zona euro, pentru ca vor ca liderii europeni sa stabilieasca singuri un set de masuri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#David Cameron criza, #criza zona euro , #Premier