Premiera in Romania: primul magazin "pop-up"

Luni, 13 Septembrie 2010, ora 14:21
1358 citiri
Premiera in Romania: primul magazin "pop-up"

Primul magazin de tip "pop-up" din Romania, care functioneaza pe o perioada limitata, de la 1 la 30 de zile, a fost deschis pe Calea Victoriei de compania Henkel sub brandul Syoss Hair Academy, a anuntat firma de consultanta King Sturge, transmite Mediafax.

"Magazinele pop-up sunt magazine care se deschid pe o perioada limitata, de la o zi pana la 30 de zile, de catre retaileri sau non-retaileri.

Avantajele acestui tip de magazin sunt efectul de «buzz», crearea sentimentului de «nou», de exclusivitate si elementul supriza caracteristice unei promotii.

De obicei, un pop-up store este mai putin costisitor decat o reclama la televiziune, iar efectul este acelasi", a explicat Carmen Ravon, consultant in cadrul King Sturge.

Conceptul a aparut in anul 2003 si este foarte cunoscut in orase ca New York, Tokio, Londra, Shanghai, Paris, Berlin, Stockholm si Los Angeles, prezentand concepte noi, editii limitate sau lansand designeri si colectii.

Syoss Hair Academy, unde vor fi comercializate produse pentru ingrijirea parului, va functiona in locul fostului magazin Versace Jeans de pe Calea Victoriei, pe o perioada de 30 de zile.

#premiera, #magazin, #romania, #pop, #up , #Premier