Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ponta: Toate institutiile vor trebui sa faca un audit in 30 de zile

Ponta: Toate institutiile vor trebui sa faca un audit in 30 de zile


Premierul desemnat Victor Ponta a declarat, luni, in plenul Parlamentului, ca toate institutiile au sarcina ca in 30 de zile sa faca un audit, mai ales pentru a constata "daca exista grave incalcari ale legii pentru a sesiza organele judiciare ale statului".

"Toate ministerele si autoritatile vor avea sarcina ca in 30 de zile sa faca un audit intern si sa prezinte public situatia preluata, care sunt proiectele intarziate, ce probleme exista, ce nevoi legislative si de finantare., si mai ales sa constate daca exista grave incalcari ale legii pentru a sesiza organele judiciare ale statului. Vreau sa spun de aici, de la tribuna Parlamentului, consider ca cei care au gresit politic trebuie si, iata, astazi probabil ca trec in opozitie, dar cei care au incalcat legea trebuie sa raspunda in fata legii", a spus Victor Ponta.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Mediafax
Articol citit de 1238 ori