Ponta: Nu platim arierate nebugetate

Joi, 14 Martie 2013, ora 11:18
1495 citiri
Ponta: Nu platim arierate nebugetate

Arierate sunt doar acelea care au fost prevazute in buget, a declarat joi premierul Victor Ponta, precizand ca intr-o altfel de situatie s-ar ajunge ca fiecare sa se apuce sa cheltuie, pentru a solicita apoi sa se faca platile.

"Pe acelea nu le platim. Cei care au lucrat stiind ca nu au bani si s-au bazat doar pe promisiunea unui ministru sau de obicei a unei doamne ministru: apucati-va si lucrati, o sa vina niste fraieri dupa aia la guvernare care o sa va dea banii, s-au bazat gresit. Acestea nu sunt arierate, am discutat cu cei de la FMI, arierate sunt doar cele care erau prevazute in buget si nu s-au platit, altfel va dati seama fiecare se apuca si cheltuie cat vrea si, dupa aceea, vine si spune hai sa platim", a spus Ponta, la Palatul Parlamentului.

Pe de alta parte, primul-ministru a spus ca nu s-a implicat "foarte mult" in ceea ce priveste reorganizarea, adaugand insa ca, in cazul in care nu va trece viitoarea Constitutie in care sunt prevazute regiunile, toata discutia va ramane fara obiect.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#plata arierate nebugetate, #plata arierate Ponta , #Premier