Mihai Razvan Ungureanu: Prioritatile mele - Stabilitatea economica si politica

Luni, 06 Februarie 2012, ora 20:53
2389 citiri
Mihai Razvan Ungureanu: Prioritatile mele - Stabilitatea economica si politica
Mihai Razvan Ungureanu

Printre obiectivele esentiale ale noului premier desemnat luni seara, Mihai Razvan Ungureanu, se vor numara stabilitatea economica si politica a Romaniei, continuarea reformelor, dar si initierea unor discutii cu coalitia pentru elaborarea programului de Guvernare.

"Multumesc pentru increderea acordata de catre factorii de decizie. Este o responsabilitate mare pe care mi-o asum constient si va asigur ca se obiectivele le voi indeplini cu seriozitate.

Am experienta unor institutii care sub mandatele mele au devenit performante.

Voi folosi aceasta experienta in eficientizarea guvernarii, iar independenta politica imi garanteaza spatiul necesar", a declarat Mihai Razvan Ungureanu, luni seara.

Acesta a subliniat faptul ca reformele in Romania vor continua, avand "plusul" unui administrator cu o logica a eficientei. Noul prim-ministru a mai adaugat ca intotdeauna optiunile sale ideologice au fost de dreapta.

In ceea ce priveste Guvernul, Mihai Razvan Ungureanu a precizat ca marti dimineata va incepe discutiile cu coalitia pentru elaborarea programului de guvernare, urmand apoi intrevederi cu liderii opozitiei.

Prioritatile cheie raman insa stabilitatea economica si cea politica a statului roman.

#mihai razvan ungureanu prim ministru, #mihai razvan ungureanu obiective guvern, #nou premier desemnat, #numire nou premier, #traian basescu mihai razvan ungureanu premier , #Premier