Catalin Predoiu: Institutiile publice sa-si continue activitatea cu calm

Luni, 06 Februarie 2012, ora 18:28
1739 citiri
Catalin Predoiu: Institutiile publice sa-si continue activitatea cu calm

Catalin Predoiu a tinut prima conferinta de presa dupa preluarea mandatului de premier interimat, solicitand institutiilor publice sa-si continue activitatea cu calm si buna credinta.

"Romanii si platitorii de taxe au dreptul la o administratie eficienta indiferent de situatia politica. Pietele si parteneri exerni trebuie sa stie ca Romania ramane stabila si isi continua drumul catre o crestere economica", a declarat noul premier inetrimar.

Intrebat daca va accepta un mandat complet de prim-ministru, acesta a precizat ca isi va asuma orice responsabilitate care poate contribui la stabilitatea economica a tarii.

"Natiunea asteapta schimbari importante, un alt fel de a face politica si rezolvari la probleme concrete. Cred ca pentru functia de premier este indicata o persoana care poate sa duca aceasta functie cu rezultate concrete pe viitor pe termen mediu si lung. Se cere o solutie politica, iar aceasta solutie sta in mana politicienilor.

Indiferent cat voi servi ca premier, ma voi implica total pentru solutii concrete de schimbare in bine a situatiei atat pentru cetateni cat si pentru companii", a mai adaugat Catalin Predoiu in cadrul conferintei de presa.

In cadrul sedintei de Guvern, Catalin Predoiu a discutat impreuna cu ministrii probleme legate de masurile care trebuie luate in acest context al crizei politice. De asemenea, acesta s-a asigurat ca toate institutiile isi vor continua activitatea.

Premierul interimar a precizat ca luni seara, impreuna cu ministrul de Interne, Traian Igas si ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, va avea o teleconferinta cu prefectii pentru a vedea ce trebuie facut la nivelul autoritatilor locale.

Catalin Predoiu a anuntat ca a avut deja o discutie cu fostul premier, Emil Boc despre detalii administrative.

"Oricine este dispus sa lucreze cu buna credinta si sa manifeste competenta profesionala e binevenit alaturi de mine, indiferent cat va dura aceasta perioada", a mai adaugat acesta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Catalin Predoiu premier interimar, #catalin predoiu declaratii conferinta, #Catalin Predoiu premier, #catalin predoiu sedinta guvern , #Premier