Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ungureanu cere taierea cheltuielilor cu deplasarile externe

Ungureanu cere taierea cheltuielilor cu deplasarile externe


Premierul Mihai Razvan Ungureanu a cerut ministrilor sa taie din cheltuielile pregatite pentru deplasari externe si actiuni de promovare in strainatate, precum targuri si expozitii, astfel de solicitari fiind transmise atat Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, cat si altor institutii.

"Premierul i-a atentionat pe ministri ca trebuie sa reduca totalul cheltuielilor si le-a cerut sa taie din banii pregatiti sa fie alocati pentru deplasari si actiuni de promovare in strainatate", au declarat surse oficiale.

In cazul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, premierul a cerut si reducerea cheltuielilor cu salile de sport.

Luni seara, intr-o emisiune a postului public de televiziune, seful Guvernului a afirmat ca fondurile ministerelor rezervate diferitelor proiecte, precum constructia de piscine, vor fi reorientate catre alte programe, aratand ca el nu are o mare "apetenta" pentru piscine sapate in diferite localitati, deoarece Romania nu este "o tara de inotatori".

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 1122 ori