Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Se aleg directorii generali la companiile de stat

Se aleg directorii generali la companiile de stat


Ministerul Economiei anunta ca vineri au fost depuse trei oferte pentru serviciile de recrutare de personal de conducere in vederea selectarii directorilor generali din cadrul companiilor Hidroelectrica, Oltchim, Electrica Furnizare si Romarm, dintre care au fost validate doar doua.

"Dintre cele trei oferte, comisia de evaluare a validat doua, cea de-a treia fiind declarata intarziata, deoarece a fost depusa dupa termenul limita stabilit in documentatia de atribuire", se spune in comunicat.

Ofertele validate apartin companiilor Egon Zehnder si Spencer Stuart, doua dintre firmele de recrutare care se regasesc in top 10 la nivel international.

MECMA a avut ca obiectiv atragerea in proiect a celor mai performante firme de executive search la nivel international si de aceea au fost stabilite criterii riguroase de participare la licitatie. Pentru toate cele patru companii incluse in prima etapa a proiectului exista una sau doua oferte din partea firmelor de executive search validate.

In urmatoarea perioada, comisia de evaluare va analiza ofertele tehnice si financiare ale firmelor de recrutare validate, iar rezultatul evaluarii urmeaza sa fie comunicat oficial de catre reprezentantii MECMA in cel mai scurt timp.

Rolul firmelor de recrutare selectate este de a realiza lista scurta cu propuneri de candidati pentru fiecare dintre cele patru companii din subordinea MECMA.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: NewsIn
Articol citit de 1218 ori