Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ministerul Turismului plateste arierate de 122 mil. de lei pentru infrastructura rurala

Ministerul Turismului plateste arierate de 122 mil. de lei pentru infrastructura rurala


Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului va plati arierate de 122 de milioane de lei pentru infrastructura rurala si de 22 de milioane de lei pentru investitiile in infrastructura sportiva, a declarat ministrul Dezvoltarii Regionale, Eduard Hellvig, dupa sedinta de Guvern de miercuri.

"Astazi (miercuri - n.red.), prin OUG s-a transferat de la Secretarialul General al Guvernului la MDRT Ordonanta 7 privind infrastructura rurala. Astfel, trebuie sa platim arieratele din cadrul programului. La nivelul infrastructurii rurale sunt arierate de 122 milioane lei. Pentru investitiile in infrastructura de baze sportive suma este de 22 milioane lei. Transferul este o solicitare avuta in acordul cu FMI", a afirmat Eduard Hellvig.

Ministrul a facut cateva precizari legate de proiectele in cadrul Programului Operational Regional, pentru cresterea eficientei energetice in blocurile de locuinte.

Hellvig a spus ca MDRT, in calitate de autoritate de management, a introdus un nou domeniu de interventie prin care sunt finantate proiectele de reabilitare termica a blocurilor in care locuiesc persoane din categorii sociale vulnerabile, cu venituri reduse.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1345 ori