Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ministerul Transporturilor da 2,93 milioane lei pentru instruirea angajatilor

Ministerul Transporturilor da 2,93 milioane lei pentru instruirea angajatilor


Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) a atribuit societatii Profiles International contractul privind dezvoltarea abilitatilor angajatilor implicati in absorbtia fondurilor europene aferente AM POST si beneficiarilor acestuia prin instruire, in valoare totala de 2,93 milioane lei, fara TVA.

Potrivit unui anunt de pe e-licitatie.ro, contractul a fost atribuit prin licitatie deschisa, la care a fost primita o singura oferta.

Contractul prevede instruirea personalului din cadrul MTI care este angajat in cadrul autoritatii de management pentru POS-T, precum si a personalului beneficiarilor Programului Operational Sectorial "Transport".

Potrivit informatiilor disponibile pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, firma Profiles International a avut in 2010 un profit net de 94.329 lei, la o cifra de afaceri de 1.199.652 lei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 1164 ori