Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ministerul Mediului aloca 100 milioane de lei pentru Casa Verde

Ministerul Mediului aloca 100 milioane de lei pentru Casa Verde


Pentru Programul Casa Verde sunt alocati in acest an 100 de milioane de lei, de la bugetul Fondului de Mediu, a anuntat marti ministrul Mediului Laszlo Borbely, la finalul sedintei de Guvern.

"Vom continua proiectul Casa Verde pentru persoane fizice. Sunt 43.000 de familii care au accesat fonduri pentru a avea centrale termice bazate pe energii regenerabile - solare, pelete sau altele".

"Fiecare familie primeste intre 6.000 si 8.000 de lei pentru a avea o centrala termica", a declarat ministrul Mediului. Intrebat ce suma este alocata in 2012 pentru acest program, Laszlo Borbely a spus ca "este vorba de 100 de milioane de lei".

In context, ministrul de resort a mai spus ca la Ministerul Mediului sunt alocate fonduri si pentru alte investitii importante precum proiectul Casa Verde adresat persoanelor juridice, proiecte pe paduri, ca si peste 250 de proiecte pe alimentari cu apa si reabilitarea sistemelor de alimentare cu apa in rural.

In bugetul Fondului de mediu, aprobat in sedinta de Guvern de marti, "sunt 824 milioane de lei venuturi bugetare si 1,5 miliarde de lei credite de angajament", a mai spus ministrul Mediului.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 2222 ori