Ministerul Agriculturii plateste 6,5 milioane lei pentru consultanta

Luni, 20 Februarie 2012, ora 11:37
2511 citiri
Ministerul Agriculturii plateste 6,5 milioane lei pentru consultanta

Ministerul Agriculturii aloca 6,5 milioane lei, fara TVA, pentru servicii de consultanta in management si servicii conexe, contractul urmand sa fie incheiat pe o perioada de 24 de luni.

Finantarea se va face prin Fondul European pentru Pescuit, Programul Operational pentru Pescuit, Axa prioritara 5. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 3 aprilie 2012, ora 12:00.

"Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea capacitatii institutionale si administrative a Directiei Generale Pescuit, Autoritatea de Management pentru Programul Operational pentru Pescuit (POP), in vederea gestionarii eficace si eficiente a fondurilor nerambursabile alocate din Fondul European pentru Pescuit si de la bugetul national, in scopul indeplinirii angajamentelor asumate prin POP.

Ofertantii trebuie sa faca dovada ca au derulat in ultimii trei ani unul sau mai multe contracte similare in cadrul carora au fost prestate servicii de natura celor prevazute in caietul de sarcini, a caror valoare cumulata sa fie de cel putin 500.000 lei sau 2.150.000 lei.

Totodata, media cifrei de afaceri a ofertantului pe ultimii trei ani trebuie sa fie egala sau mai mare cu suma de 1.500.000 euro (6.500.000 lei).

#bani publici Ministerul Agriculturii, #servicii consultanta Ministerul Agriculturii, #fonduri publice Ministerul Agriculturii , #Politica interna