Hidroelectrica: Pretul pentru "baietii destepti" devine concurential

Vineri, 18 Mai 2012, ora 16:58
1407 citiri
Hidroelectrica: Pretul pentru "baietii destepti" devine concurential

Pretul fix din contractele Hidroelectrica incheiate cu "baietii destepti" a fost eliminat, iar noul pret este stabilit la nivelul pietei concurentiale, ajustat prin mecanisme de corectie, a declarat, vineri, ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Daniel Chitoiu.

"Dupa primele zece zile de mandat am reusit sa eliminam pretul fix din contracte si sa avem pret stabilit la nivelul pietei concurentiale, ajustat prin mecanisme de corectie. Ce nu s-a reusit in zece ani, am reusit noi in zece zile. Un alt succes este ca Fondul Proprietatea, actionar in cadrul Hidroelectrica a revenit in echipa de negociere, a semnat documentele. Stim ca pozitia FP la negocierile anteriare a fost ca nu e de acord cu un pret fix", a afirmat Daniel Chitoiu.

Potrivit ministrului citat, negocierile sunt in continuare in derulare, urmeaza alte etape, astfel incat pana la finalul lunii mai sa fie incheiate renegocierile si contractele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Daniel Chitoiu contracte Hidroelectrica, #pret contracte Hidroelectrica, #eliminare pret fix Hidroelectrica, #Daniel Chitoriu baietii destepti , #Politica interna