Guvernul se reuneste pentru discutii pe tema energiei

Miercuri, 14 Martie 2012, ora 09:47
1502 citiri
Guvernul se reuneste pentru discutii pe tema energiei

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a anuntat pentru vineri, la Antena 3, o sedinta de guvern extraordinara pentru discutarea unor prevederi legislative pe tema energiei.

In acest context, el s-a referit la revenierea Opozitiei la lucrarile Parlamentului, pentru discutii pe subiecte cu impact major pentru populatie.

"Mi se pare nu doar corect etic, mi se pare corect politic ca in dezbaterea legii care vizeaza pachetul de energie sa fie prezenta si Opozitia, si Puterea".

"Este un exemplu, tot asa cum cred ca pentru chestiuni de interes national dialogul transpartinic este esential, de la Schengen la Mecanismul de Cooperare si Verificare. Toate aceste probleme se trateaza la nivelul unui Parlament reunit in formula completa", a spus premierul, ca argument pentru necesitatea reintoarcerii Opozitiei in Parlament.

Sedinta de guvern pe tema energiei vine in contextul in care Traian Basescu a vorbit, recent, de nevoia liberalizarii pretului la gaze, nu pentru populatie, ci pentru utilizatorii industriali.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ungureanu acte normative, #Guvern Ungureanu energie, #guvern Ungureanu legislatie energie , #Politica interna