Basescu a promulgat legile de amnistiere fiscala a bugetarilor, pensionarilor si mamelor

Marti, 23 Septembrie 2014, ora 16:09
2003 citiri
Basescu a promulgat legile de amnistiere fiscala a bugetarilor, pensionarilor si mamelor
adevarul.ro

Presedintele Traian Basescu semnat, marti, decretele de promulgare a legilor de amnistiere fiscala a pensionarilor si mamelor si legea prin care s-a extins amnistierea fiscala de la personalul din invatamant la toti bugetarii care au obtinut venituri nelegale conform Curtii de Conturi.

Potrivit unui comunicat de presa remis de Administratia Prezidentiala, presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretele pentru promulgarea Legii privind unele masuri referitoare la veniturile de natura salariala ale personalului platit din fonduri publice, decretul pentru promulgarea Legii privind scutirea de la plata a unor debite provenite din pensii si decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor, precum si pentru stabilirea unor masuri in vederea recuperarii debitelor inregistrate cu titlu de indemnizatie pentru cresterea copilului, transmite Mediafax.

In 9 septembrie, Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, a adoptat proiectele privind amnistierea fiscala a pensionarilor si mamelor

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#lege amnistiere fiscala, #decrete promulgare amnistiere fiscala , #Politica interna