Barroso: Nu vor exista dificultati in a colabora cu Ponta

Marti, 11 Decembrie 2012, ora 10:16
1373 citiri
Barroso: Nu vor exista dificultati in a colabora cu Ponta

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat luni, la Oslo, ca nu vor exista dificultati in a colabora cu primul ministru roman Victor Ponta.

"Au fost exprimate de catre noi preocupari cu privire la unele decizii adoptate in Romania, dar cred ca primul ministru Ponta a raspuns preocuparilor noastre si si-a aratat angajamentul de a corecta lucrurile care erau, din punctul nostru de vedere, inadecvate", a afirmat seful executivului comunitar, intr-o declaratie pentru Reuters.

Presedintele Comisiei Europene a fost prezent la Oslo cu prilejul ceremoniei de decernare a Premiului Nobel pentru Pace Uniunii Europene.

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara, dupa incheierea procesului de vot pentru alegerile legislative in care coalitia sa USL a iesit invingatoare, ca isi doreste ca Romania sa fie un membru activ al familiei europene, un membru respectat, si a punctat ca prioritatile noului guvern sunt crearea de locuri de munca, stabilitate fiscala, servicii publice de calitate si justitie sociala.

#Barroso declaratii Ponta, #Barroso guvernare Ponta, #Barroso declaratii Nobel , #Politica interna