Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Astral a renuntat la plata abonamentului in avans

Astral a renuntat la plata abonamentului in avans
Astral Telecom SA a modificat, incepand cu 1 mai, procedura de incasare a abonamentului lunar de la clienti, noua modalitate de incasare prevazand ca data scadenta pentru plata serviciilor de care clientul a beneficiat intr-o luna sa fie ultima zi a lunii respective.Facturile emise in luna aprilie pentru luna mai pot fi achitate pana in ultima zi lucratoare a lunii mai. Modificarea procedurii de incasare este anuntata clientilor prin afisarea de anunturi in Centrele de Relatii cu Clientii, pe canalul propriu de informare si in mass-media.

De asemenea, compania Astral Telecom SA a operat o serie de modificari in contractul de servicii catre clienti. Acestea se refera la marirea dimensiunii caracterelor textului din contract, respectarea legii privind protectia datelor personale, precizarea duratei contractului, posibilitatea denuntarii unilaterale a contractului de catre client in diferite situatii (oferte speciale, modificarea ofertei comerciale a furnizorului de servicii).

Noile contracte intra in vigoare incepand cu data de 1 mai 2006. Astral Telecom SA precizeaza ca noile contracte cu clientii respecta legile in vigoare si sunt elaborate la recomandarea specialistilor Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.

Bloombiz


www.directNews.ro - Topul stirilor zilei


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 860 ori