Udrea a sistat lucrarile la B-dul Uranus

Joi, 02 Iunie 2011, ora 16:17
2177 citiri
Udrea a sistat lucrarile la B-dul Uranus

Elena Udrea a cerut sistarea lucrarilor la diametrala Buzesti-Berzei, componenta a viitorului Bulevard Uranus, conform NewsIn.

 

In prezent, la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) se afla pentru avizare un nou Plan Urbanistic Zonal. Decizia vine in urma anularii Planului Urbanistic Zonal si suspendarea autorizatiilor de construire pentru santier.
Ministrul Elena Udrea a avut joi o intalnire cu reprezentantii mai multor organizatii non-guvernamentale pe tema constructiei diametrala Buzesti-Berzei, in urma careia s-a convenit ca MDRT sa organizeze o dezbatere publice pe tema acestui proiect.
"Dorim ca Bucurestiul sa beneficieze de un proiect care sa puna in valoare patrimoniul construit dar si sa rezolve problema de trafic din zona, iar in momentul in care aceasta solutie va fi gasita vom acorda tot sprijinul pentru finalizarea cat mai rapida a investitiei", a declarat Elena Udrea.

Oficialii MDRT spun ca Inspectoratul Teritorial de Constructii Bucuresti se va asigura de respectarea hotararii luate joi si va lua masurile legale pentru oprirea lucrarilor aflate in prezent in derulare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bulevard uranus, #elena udrea, #ministerul turismului, #lucrari berzei , #Ministri