Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Transporturile au primit alte 130 milioane de lei de la Guvern

Transporturile au primit alte 130 milioane de lei de la Guvern


Guvernul a decis in sedinta de marti seara sa majoreze bugetul Ministerului Transporturilor cu 130 milioane de lei, reiese dintr-o hotarare publicata miercuri in Monitorul Oficial.

Din document rezulta ca cea mai mare parte a sumei va fi utilizata "pentru plata unor arierate catre furnizorii de energie electrica".

"Se aproba suplimentarea bugetului Ministerului Transporturilor si Infrastructurii pe anul 2011 cu suma de 130.000 mii lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului", se precizeaza in hotararea de guvern adoptata in data de 27 decembrie.

Din acelasi text reiese ca suma de 109.180 mii lei este destinata pentru plata arieratelor, "la capitolul 84.01 , titlul 72 , alineatul privind ".

Restul de 20.820 mii lei a fost aprobata pentru "plata contravalorii unor servicii de navigatie aeriana pentru zborurile scutite de la plata tarifelor pentru aceste servicii", se precizeaza in hotararea de guvern.

In data de 21 decembrie, Guvernul a acordat alte 450 milioane de lei Ministerului Transporturilor, banii fiind destinati tot pentru plata unor obligatii catre furnizorii de energie electrica.

"Se aproba suplimentarea bugetului Ministerului Transporturilor si Infrastructurii pe anul 2011 cu suma de 450.000 mii lei, pentru plata arieratelor, din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului", se precizeaza in hotararea de guvern adoptata in data de 21 decembrie.

In document se precizeaza ca "suma se utilizeaza pentru plata unor obligatii restante catre furnizorii de energie electrica".

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 1054 ori