Ziua fostilor ministri urmariti penal. Silaghi si Videanu sunt acuzati de fapte de coruptie

Joi, 12 Septembrie 2013, ora 10:57
2099 citiri
Ziua fostilor ministri urmariti penal. Silaghi si Videanu sunt acuzati de fapte de coruptie

Ovidiu Silaghi, fostul ministru al Transporturilor in primul Guvern Ponta este urmarit penal de DNA pentru trafic de influenta.

De asemenea, DIICOT a inceput urmarirea penala in cazul fostului ministru al Economiei Adriean Videanu pentru complot si subminarea economiei nationale.

Silaghi, propus pentru un post de deputat in Parlamentul European, este acuzat ca ar fi luat mita 200.000 de euro de la afaceristul Nelu Iordache (arestat deja in alt dosar) pentru a nu-i rezilia contractele aflate in curs.

Silaghi s-a prezentat, joi dimineata, la sediul DNA, pentru a i se aduce la cunostinta faptul ca a fost pus sub urmarire penala.

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a mers si e, joi, la DIICOT pentru a fi audiat in dosarul de complot si subminare a economiei nationale, el declarand ca le va prezenta anchetatorilor toate documentele care i-ar putea dovedi nevinovatia.

Presedintele Traian Basescu a transmis, in 8 septembrie, ministrului Justitiei cererile de urmarie penala pentru Adriean Videanu si Ovidiu Silaghi.

#Silaghi urmarit penal, #trafic influenta Ovidiu Silaghi, #DNA dosar Silaghi , #Ministri