Remus Span, urmarit penal pentru complicitate in dosarul Silaghi - surse

Joi, 05 Septembrie 2013, ora 16:30
1884 citiri
Remus Span, urmarit penal pentru complicitate in dosarul Silaghi - surse
Sursa foto: Dcnews.ro

Fostul adjunct al inspectorului general al Politiei de Frontiera Remus Span este urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru complicitate la trafic de influenta in dosarul in care este cercetat Ovidiu Silaghi, au declarat joi, pentru Agerpres, surse judiciare.

Remus Span a venit joi la DNA pentru a afla acuzatiile procurorilor.

Numele lui Remus Span apare in dosarul in care este cercetat Ovidiu Silaghi pentru trafic de influenta in forma continuata, ca fiind cel care l-a adus acasa la fostul demnitar pe omul de afaceri Nelu Iordache.

Fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi a recunoscut, la iesirea de la DNA din 21 august, ca s-a intalnit cu Nelu Iordache, omul de afaceri fiind adus de Remus Span, "pe nepusa masa", la el acasa.

"Am aici si data, contractul si comunicarea care se face catre Romstrade pentru rezilierea contractului. Comunicarea se face in 22 noiembrie si el sustine ca in 22 noiembrie, noaptea, mi-ar fi dat banii. Deci, frizeaza logica. De ce sa-mi dea? (...) Intr-adevar, dupa ce am aflat din presa, am stat sa ma gandesc... A venit pana la mine acasa, in noaptea respectiva, eu nestiind ca el vine. Am vorbit la telefon cu o cunostinta de-a mea si el s-a prezentat pur si simplu. (...) Fara sa-l invit, fara sa-l rog, fara sa-i cer. Cu domnul Span, da", spunea atunci Silaghi.

#urmarire penala Remus Span, #trafic influenta Ovidiu Silaghi, #dosar DNA Silaghi Transporturi, #acuzatii Nelu Iordache Silaghi, #Nelu Iordache Remus Span , #Ministri