Ponta: ministrii care nu-si indeplinesc indatoririle asumate in acordul cu FMI vor fi demisi

Miercuri, 04 Iulie 2012, ora 12:14
1115 citiri
Ponta: ministrii care nu-si indeplinesc indatoririle asumate in acordul cu FMI vor fi demisi

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, in debutul sedintei de guvern, ca nu va ezita sa-i inlocuiasca pe ministrii care nu-si indeplinesc sarcinile asumate in acordul cu institutiile financiare internationale.

"Ministrii care nu pot sa-si indeplineasca aceste sarcini nu voi ezita sa-i inlocuiesc pentru ca este esential pentru Romania acest semnal de predictibilitate si de stabilitate. (...) Toti ministrii care aveti obligatii raspundeti 24 de ore din 24 la solicitarile vicepremierului. Domnia sa ne va informa zilnic, daca este cazul, asupra eventualelor restante si va cer tuturor sa luati masuri pentru a nu exista asemenea restante, iar pe 25-26 (iulie - n.r.) cand ne vom intalni cu delegatia institutiilor financiare internationale trebuie sa avem 99,9% din obligatii indeplinite. Este esential acest lucru pentru a pastra stabilitatea economica si pentru a ne pastra ratingurile de tara si aprecierile interntionale", le-a spus Ponta membrilor Cabinetului.

El a anuntat ca, in cadrul sedintei de miercuri, ministrul de Finante, Florin Georgescu, va prezenta stadiul indeplinirii obligatiilor asumate de Romania in acordul cu Fondul Monetar International, Comisia Europeana si Banca Mondiala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#demitere ministri acord FMI, #Ponta ministri acord FMI, #Ponta demitere ministri FMI , #Ministri