Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Noul ministru al Muncii a preluat mandatul de la Sulfina Barbu

Noul ministru al Muncii a preluat mandatul de la Sulfina Barbu


Claudia Boghicevici, noul ministru al Muncii, a preluat mandatul de la Sulfina Barbu.

"Am venit sa confirm increderea care mi-a fost oferita. Sunt un ministru tanar, dar am alaturi de mine ca aliati o echipa puternica", a spus Claudia Boghicevici.

Intre prioritatile mandatului sau se numara crearea de locuri de munca, ridicarea restrictiilor pe piata muncii pentru cetatenii romani, controlul prestatiilor sociale si eliminarea fraudelor din sistem, cresterea gradului de ocupare a fortei de munca, dar si cresterea natalitatii.

"Un ardelean de obicei duce lucrurile pana la capat, si daca nu reuseste sa le faca foarte bine, macar nu face rau", a incheiat noul ministru al Muncii,

"E un minister foarte sensibil din mai multe puncte de vedere, in primul rand pentru ca se afla intr-un raport direct de comunicare cu nevoile cetateanului. Acest minister are nevoie si de rabdare si de suport, nu doar politic si administrativ, ci si din partea celor care trebuie sa fie beneficiari", a declarat premierul.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1621 ori