Ministrul Sova: "Tariful de concesiune pentru autostrazi va fi tot rovinieta"

Vineri, 05 Aprilie 2013, ora 15:14
1852 citiri
Ministrul Sova: "Tariful de concesiune pentru autostrazi va fi tot rovinieta"
Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură, Dan Şova, spune că şoferii nu vor plăti două taxe pentru a circula pe autostrăzi şi pe drumuri naţionale. Sursa foto: Adevărul

Vehiculata taxa de autostrada, care ar urma sa fie aplicata in momentul in care anumite sectoare de autostrada vor fi intretinute in regim de concesiune, i-a speriat deja pe soferi.

Numai ca lucrurile nu sunt inca clare nici la nivelul autoritatilor care vor sa o introduca, iar declaratiile, explicatiile lui Mircea Pop, seful Companiei de Autostrazi, nu converg cu cele ale ministrului delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova.

Sau, dupa cum sustine ministrul Sova, "domnul Pop nu este un foarte bun comunicator, nu are chef sa explice, ori amesteca explicatiile".

Mircea Pop, directorul general intermar al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR), sustine ca soferii vor plati un tarif de concesiune cand vor circula pe viitoarele autostrazi construite sau intretinute prin concesiune si ca acestia vor fi scutiti de rovigneta pe sectoarele de autostrada unde se va aplica aceasta taxa.

Citeste mai multe despre Ministrul Sova: "Tariful de concesiune pentru autostrazi va fi tot rovinieta" pe Adevarul.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sova rovinieta, #sova tarif concesiune, #taxa autostrada , #Ministri