Maria Grapini: Vom finaliza doar investitiile realizate in proportie de 80%

Sambata, 19 Ianuarie 2013, ora 17:30
2065 citiri
Maria Grapini: Vom finaliza doar investitiile realizate in proportie de 80%
Foto: Opiniatimisoarei.ro

Ministrul delegat pentru IMM, Mediu de Afaceri si Turism, Maria Grapini, a declarat ca vor fi continuate si finalizate lucrarile doar la acele santiere care sunt realizate in proportie de 80% si daca nu ar costa mai mult abandonarea lor, potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei.

"Cat priveste santierele deschise, le vom continua doar daca sunt realizate in proportie de 80% si daca ar costa mai mult sa le oprim. Din pacate, banii din acest an din buget trebuie sa-i alocam facturilor neachitate din anii din urma", a spus Maria Grapini.

Aceasta a mai aratat ca "va fi greu (sa fie continuate proiectele initiate de fostul MDRT - n.r.), avand in vedere sutele de procese pe care le-am mostenit si pentru care se platesc miliarde de lei".

Afirmatiile ministrului delegat pentru IMM, Mediu de Afaceri si Turism reprezinta un raspuns la declaratiile deputatei Elena Udrea care, intre decembrie 2009 si februarie 2012, a detinut portofoliul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

La inceputul anului trecut, existau 2.200 de santiere pentru lucrari de investitii finantate prin MDRT de la bugetul de stat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#continuare proiecte MDRT, #finalizare santiere MDRT, #initiative Maria Grapini , #Ministri