Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Maria Grapini: Turismul balnear si cultural, prioritati pentru 2013

Maria Grapini: Turismul balnear si cultural, prioritati pentru 2013


Turismul balnear, promovarea resurselor minerale existente, precum si turismul cultural constituie prioritati in domeniu pentru perioada urmatoare, a declarat ministrul delegat pentru IMM, Turism si Mediul de Afaceri, Maria Grapini.

"Prioritatile in domeniul turismului vizeaza un parteneriat pe turismul balnear, vrem sa scoatem in fata bogatia pe care o avem in resurse minerale, precum si turismul cultural. Am facut scrisori catre Consiliile Judetene pentru a identifica obiective culturale, deoarece se facea copy - paste din anii trecuti si multe obiective nu erau prinse in cataloage", a afirmat Maria Grapini.

Bugetul Ministerului Economiei propus pentru anul 2013 se ridica la 1,264 miliarde lei, in crestere cu 4% comparativ cu executia preliminata pe 2012, potrivit proiectului de Lege a Bugetului de stat publicat luni de Ministerul Finantelor Publice.

Transferurile de la bugetul de stat catre bugetele locale pentru realizarea obiectivelor de investitii in turism au scazut de la 94,78 milioane lei in 2012, la un milion de lei in 2013.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1930 ori