Marele plan de lupta impotriva evaziunii fiscale

Marti, 10 Ianuarie 2012, ora 16:11
2000 citiri
Marele plan de lupta impotriva evaziunii fiscale

Conducerile Ministerului Administratiei si Internelor, Ministerului de Finante, ANAF, Autoritatii Nationale a Vamilor (ANV) si a Garzii Financiare au decis, marti, elaborarea, pana la 19 ianuarie 2012, a unui plan de masuri pentru intensificarea luptei impotriva evaziunii fiscale pe anul 2012.

Sedinta inter-institutionala a fost condusa de ministrii Traian Igas si Gheorghe Ialomitianu, la reuniune participand, de asemenea, sefii structurilor MAI cu responsabilitati in combaterea evaziunii fiscale, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Sorin Blejnar, comisarul general al Garzii Financiare, Arpad Csaba Ladanyi si vicepresedintele Autoritatii Nationale a Vamilor, Viorel Comanita.

Planul de masuri care vizeaza combaterea evaziunii fiscale va fi elaborat de un grup de lucru din care vor face parte reprezentanti ai celor doua ministere, ai ANAF, ANV si ai Garzii Financiare.

La nivelul Ministerului de Interne, grupul de lucru va fi coordonat de conducerea Departamentului Ordine si Siguranta Publica.

Potrivit comunicatului MAI, reuniunea a avut loc in urma solicitarii formulate de primul ministru Emil Boc, in data de 6 ianuarie anul curent, in cadrul sedintei Comitetului interministerial pentru combaterea evaziunii fiscale.

Premierul a cerut ministrilor de Finante si de Interne sa prezinte un set de masuri si actiuni pentru combaterea evaziunii fiscale, cu accent pe marea evaziune, si a solicitat intensificarea actiunilor de control realizate cu participarea de echipe mixte, formate din reprezentanti ai tuturor institutiilor implicate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#evaziune fiscala, #Minister Interne Minister Finante evaziune fiscala, #plan evaziune fiscala , #Ministri