Ionel Blanculescu: Andreea Vass si-a recunoscut limitele in ceasul al 12-lea

Marti, 07 Februarie 2012, ora 23:20
2606 citiri
Ionel Blanculescu: Andreea Vass si-a recunoscut limitele in ceasul al 12-lea

Andreea Paul Vass, consiliera fostului premier Emil Boc si-a recunoscut limitele prin refuzul postului de ministru al Economiei, considera consultantul financiar Ionel Blanculescu.

Acesta a declarat pentru Business24 ca experienta Andreei Vass este imcompatibila cu postul de ministru al Economiei, care este totodata o functie foarte complicata, a doua ca si greutate dupa ministerul Finantelor.

"Nu ai cum sa te implici in aceasta functie daca nu ai trecut prin economia reala, prin intreprinderi, prin consilii de administratie sau functii de conducere si de executie. E de apreciat faptul ca si-a recunoscut limitele si in ceasul al 12-lea a refuzat acest post.

A invocat motive personale, iar un proces de constiinta reprezinta un motiv extrem de personal", a declarat Ionel Blanculescu.

In opinia acestuia, ministrul Economiei ar trebui in primul rand sa fie barbat, sau mai degraba femeie, cunoscut fiind ca femeile, in functii de conducere sunt cu mult mai aplicate, exigente si organizate decat barbatii, sa aiba 30 de ani de experienta in domeniul economiei, sa fi trecut prin functii de executie in intreprinderi, prin functii de conducere si, eventual, sa fi trecut prin functii executive din Ministerul Economiei.

Consultantul financiar a indicat si doua nume care ar putea ocupa functia de ministru al Economiei: Stefan Margineanu, presedintele Grupului Metanef sau Vasile Blidar, proprietarul Astra vagoane.

#andreea paul vass ministru economie, #andreea paul vass refuz ministru economie, #ionel blanculescu andreea vass ministrul , #Ministri