Guvernul va discuta joi despre suplimentarea posturilor in ministerele ce gestioneaza fonduri UE

Miercuri, 01 Februarie 2012, ora 17:51
1109 citiri
Guvernul va discuta joi despre suplimentarea posturilor in ministerele ce gestioneaza fonduri UE

Joi dupa-amiza va fi organizata o noua sedinta de Guvern, iar printre subiecte se va afla suplimenarea posturilor in ministerele care au atributii in gestionarea de fonduri europene, au declarat pentru NewsIn surse guvernamentale.

Sedinta de Guvern de miercuri, programata de la ora 11.00, s-a incheiat ceva mai devreme decat era estimat, intrucat membrii Cabinetului Boc trebuiau sa ajunga la sedintele celor doua Camere ale Parlamentului. In plus, sedinta s-a suprapus si cu intalnirea dintre delegatia FMI si liderii UDMR. Intrucat au ramas restante mai multe proiecte, membrii Cabinetului au decis sa se reuneasca si maine, intr-o noua sedinta.

"Unul dintre subiecte va fi legat de aprobarea mai multor acte normative pe fonduri europene. Sunt proceduri necesare pentru ca, in ministerele care au atributii in gestionarea de fonduri europene, sa poata fi organizate concursuri pentru suplimentarea de posturi, in departamentele care se ocupa de fondurile UE", au explicat pentru NewsIn surse guvernamentale.

Potrivit acestora, in medie este vorba de angajarea a cate 25 de persoane in fiecare din ministerele respective. Procedurile difera de la un minister la altul, intrucat in unele se iau in calcul posturile vacante, in altele va fi schimbata organigrama, au aratat sursele citate.

#suplimentare posturi minister, #administrare fonduri europene, #suplimentare locuri munca , #Ministri