Daniel Constantin, singurul ministru anuntat de Ponta

Sambata, 28 Aprilie 2012, ora 12:30
1838 citiri
Daniel Constantin, singurul ministru anuntat de Ponta

Victor Ponta a refuzat sa raspunda, la conferinta de presa de la Brasov, intrebarilor privind componenta viitorului Guvern, spunand doar ca isi doreste ca din acest guvern, cu o misiune de doar 6 luni, sa faca parte oameni cu experienta in administratie, chiar fosti ministri sau secretari de stat.

"Pentru ca acest Guvern va avea o misiune speciala si limitata in timp, de doar sase luni, optiunea mea este ca din Cabinet sa faca parte preponderent oameni care au mai indeplinit functii in administratie, chiar fosti ministri sau secretari de stat, pentru ca, avand un timp scurt la dispozitie, nu avem timp sa invatam.

Ma voi baza pe oameni cu experienta administrativa, care cunosc bine nu doar intrarea sau iesirea ministerelor, ci si problemele respectivelor ministere", a declarat premierul desemnat.

Chiar daca nu a dorit sa nominalizeze niciuna din viitoarele propuneri pentru functiile de ministru, Victor Ponta a precizat, fiind intrebat direct daca Daniel Constantin, presedintele PC, va primi portofoliul de la Agricultura, ca isi doreste mult ca acesta sa-i fie alaturi in Guvernul pe care il va forma.

"Restul de 19 membri ai Cabinetului ii veti afla marti, 1 mai, asa cum am anuntat. Impartirea portofoliilor se va face conform algoritmului stabilit prin protocolul de infiintare a USL, adica jumatate la PSD, jumatate la Alianta de Centru Dreapta", a mai spus premierul desemnat.

#Daniel Constantin ministru Guvern Ponta, #Daniel Constantin Guvern Ponta, #lista ministri Cabinet Ponta , #Ministri