Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Daniel Chitoiu vrea sa reduca arieratele si sa relanseze companiile de stat

Daniel Chitoiu vrea sa reduca arieratele si sa relanseze companiile de stat


Ministrul propus al Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat luni, in cadrul audierilor din comisiile parlamentare de specialitate, ca principalele sale obiective sunt reducerea arieratelor si introducerea in perioada iunie-septembrie a managerilor privati la companiile din scrisoarea de intentie.

"Mandatul este pana in noiembrie, iar masurile propuse se pot intampla in acest an si pot stopa declinul economic provocat de companiile din subordine. Obiectivele sunt reducerea arieratelor si pierderilor, dar si relansarea companiilor, imbunatatirea activitatii companiilor de stat. Asa cum ne-am asumat, in perioada urmatoare, pana in iunie si septembrie, vom finaliza procesul de selectie a managerilor pentru companiile din scrisoare, Oltchim, Complexele Oltenia si Hunedoara, Nuclearelectrica, Transgaz si Hidroelectrica", a precizat Chitoiu.

Potrivit lui Chitoiu, si celelalte companii din subordinea ministerului vor beneficia de manageri privati.

"Acum sunt condusi de oameni politici din toate partidele si nu am putut sa facem acest societati sa performeze", a mai spus Chitoiu.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: NewsIn
Articol citit de 1076 ori