Constantin: Intrarea politicienilor in agricultura este un semnal bun

Vineri, 29 Noiembrie 2013, ora 12:54
1252 citiri
Constantin: Intrarea politicienilor in agricultura este un semnal bun

Intrarea tot mai multor politicieni in agricultura este un semnal foarte bun si arata ca este un domeniu din care se poate castiga in urmatorii ani, a declarat vineri, la Palatul Parlamentului, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

"Ma bucur ca sunt din ce in ce mai multi politicieni care intra in agricultura. Este o recunoastere indirecta, ca sa spun asa, a faptului ca agricultura este are viitor, ca s-au facut progrese in agricultura si am reusit sa aducem agricultura sa fie vazuta cu adevarat ca un domeniu in care se poate castiga, in care se poate investi cu siguranta in anii urmatori. Sper ca toate aceste investitii, indiferent de numele politicianului, sa nu se faca doar din demagogie politica, sa se faca cu adevarat in scopul de a lucra terenul, de a crea locuri de munca, de a crea intr-un final crestere economica", a afirmat ministrul Agriculturii.

Ioana Basescu, fiica presedintelui Traian Basescu, a achizitionat, in luna septembrie a acestui an, mai multe parcele de teren, de marimi diferite, cu o suprafata totala de 290,41 de hectare in comuna Nana, judetul Calarasi, de la firma SC Berfige SRL, cu sediul in Bucuresti. Potrivit contractului de vanzare-cumparare, pretul de vanzare a fost de 5.844.864,25 lei.

Potrivit presei centrale, deputatul PDL, Elena Udrea, a anuntat, recent, ca intentioneaza sa investeasca in agricultura prin achizitionarea de teren agricol.

#proiecte politicieni agricultura, #Ministrul Daniel Constantin, #agricultura romania , #Ministri