Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Claudia Boghicevici, propunerea pentru ministerul Muncii

Claudia Boghicevici, propunerea pentru ministerul Muncii


Claudia Boghicevici este propunerea PDL pentru a prelua portofoliul Muncii, au declarat marti oficiali din Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

Claudia Boghicevici, numele vehiculat pentru a o inlocui pe Sulfina Barbu la conducerea Ministerului Muncii, este cunoscuta specialistilor din domeniul asistentei sociale si membrilor Camerei Deputatilor.

Deputat PDL, Claudia Boghicevici este specialist in domeniul asistentei sociale si, din septembrie 2010, vicepresedinte al Comisiei pentru munca si protectie sociala a Camerei Deputatilor.

In perioada 2007-2009 a fost lector universitar la Universitatea de Vest "Vasile Goldis" Arad, specializarea asistenta sociala, iar anterior a detinut diverse functii in cadrul Directiei Judetene pentru Protectia Drepturilor Copilului Arad, inclusiv cea de director general adjunct.

Din 2004 este doctorand la Universitatea de Vest Timisoara, Facultatea de Stiinte Economice. In perioada 2007-2009 a fost lector universitar la Universitatea de Vest "Vasile Goldis" Arad, specializarea asistenta sociala.

In calitate de deputat, Claudia Boghicevici a initiat 40 de propuneri legislative, iar la capitolul "intrebari si interpelari", site-ul Camerei Deputatilor marcheaza 11 asemenea actiuni.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 2692 ori