Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bogdan Dragoi a fost propus la Finante

Bogdan Dragoi a fost propus la Finante


Bogdan Dragoi, ministrul propus de PDL pentru Finantelor Publice, este secretar de stat in cadrul MFP din ianuarie 2009, pozitie care a mai detinut-o in septembrie 2006 - noiembrie 2007.

Dragoi are 32 ani, este necasatorit si a absolvit Universitatea Tufts, Fletcher, Boston, Massachusetts, potrivit CV-ului publict pe site-ul MFP.

Atributiile sale principale la MFP vizeaza Departamentul de Trezorerie si Datorie Publica, fiind responsabil cu Strategia Datoriei Publice, emiterea de certificate de trezorerie si obligatiuni pe pietele de capital (interna si internationala).

De asemenea, el gestioneaza relatia cu agentiile de rating (Standard&Poor's, Fitch and Moody's), intalnirile cu investitori in vederea prezentarii reformelor si masurilor implementate de Romania, deal si non-deal rodshows, departamentul de ajutor de stat, responsabil cu implementarea schemelor de ajutor de stat pentru proiecte mari de investitii, respectiv Ford, Pirelli, Continental, Renault si Honeywell.

Dragoi este membru al Consiliului de Administratie al CEC Bank, al Bancii Europene de Investitii (BEI) si al Bancii de Dezvoltare a Consiliului Europei (BDCE).

Ministrul propus a fost in perioada noiembrie 2007 - iunie 2008 ca director general al departamentului economic din Primaria Municipiului Bucuresti.

In perioada septembrie 2006 - noiembrie 2007 a ocupat functia de secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice, iar aprilie - septembrie 2006 a fost

"consilier ministru" in cadrul Ministerul Integrarii Europene.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: NewsIn
Articol citit de 1795 ori