Blaga: planul de masuri economice, finalizat saptamana viitoare

Luni, 12 Iulie 2010, ora 13:02
1095 citiri
Blaga: planul de masuri economice, finalizat saptamana viitoare

Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca este posibil ca planul de masuri economice sa fie finalizat saptamana viitoare, transmite Mediafax.

Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca este posibil ca planul de masuri economice sa fie finalizat saptamana viitoare.

Blaga a fost intrebat de catre ziaristi, inainte de sedinta BPN al PDL, daca la reuniunea coalitiei s-a discutat despre planul de masuri economice si despre reducerea numarului de subprefecti.

"S-a discutat, va fi anuntat cand va fi finalizat, probabil saptamana viitoare, iar la subprefecti sigur ca s-a luat decizia", a raspuns Vasile Blaga. El a amintit ca fiecare judet va avea un subprefect, iar in Bucuresti vor fi doi subprefecti in loc de trei.

La nivelul coalitiei se discuta un plan de masuri propuse de parlamentari PDL pentru sustinerea mediului de afaceri.

Deputatul PDL Sulfina Barbu a anuntat, inca din 4 iunie, intr-o declaratie pentru Mediafax, ca PDL propune scutirea de impozit pe profit pentru investitorii nou infiintati care investesc un milion de euro, precum si alte masuri, anuntul fiind facut in contextul amendamentelor la pachetul de masuri pentru care Guvernul urma sa-si asume raspunderea in Parlament.

La acel moment, Sulfina Barbu preciza ca propunerile PDL fusesera discutate si acceptate de Ministerul de Finante.

#blaga, #masuri, #economice , #Ministri