Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Guvernul reduce finantarea pentru infrastructura

Guvernul reduce finantarea pentru infrastructura


Guvernul a decis sa reduca cu 100 milioane de lei fondurile destinate finantarii Programului de dezvoltare a infrastructurii si a unor baze sportive din spatiul rural, conform proiectului de rectificare bugetara.

Aceste fonduri sunt asigurate prin sume defalcate din TVA.

Sumele defalcate din TVA pentru finantarea cheltuielilor cu drepturile asistentilor personali ai persoanelor cu handicap grav vor fi majorate cu 100 milioane de lei

In acelasi timp, sumele defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale vor fi majorate cu 12,9 milioane lei.

8,9 milioane lei din aceasta suma vor fi folosite in scopul achitarii restantelor si rambursarii ratelor scadente la imprumutul extern contractat pentru realizarea Programului "Utilitati si mediu la standarde europene in judetul Suceava" si

Patru milioane de lei din aceasta suma vor fi folosite pentru finantarea cheltuielilor aferente functionarii serviciilor publice de salvare acvatica - salvamar si a posturilor de prim ajutor pe plajele cu destinatie turistica din judetul Constanta.

Guvernul reduce din nou prognoza de crestere economica pentru 2012

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 1949 ori