Ziua portilor deschise la Guvern si Camera Deputatilor, de 1 Decembrie

Duminica, 01 Decembrie 2013, ora 12:00
1668 citiri
Ziua portilor deschise la Guvern si Camera Deputatilor, de 1 Decembrie

Romanii sunt asteptati pe 1 Decembrie sa viziteze sediul Guvernului si pe cel al Camerei Deputatilor, cu prilejul Zilei portilor deschise, eveniment pe care cele doua institutii il organizeaza de Ziua Nationala.

Palatul Victoria va fi deschis publicului in intervalul orar 9,00 - 15,00. La ora 10,00, primul-ministru Victor Ponta va participa la ceremonia dezvelirii Drapelului National, cu o suprafata de 14.000 mp, instalat pe frontispiciul Palatului Victoria.

Ceremonia dezvelirii drapelului va fi urmata de intonarea Imnului National de catre Fanfara Jandarmeriei Romane si de un discurs al premierului.

Si Camera Deputatilor isi deschide duminica portile publicului larg. Astfel, intre orele 10,00 - 15,00, accesul vizitatorilor va fi liber si se va face prin intrarea C1 (dinspre Piata Constitutiei), iar pentru fiecare obiectiv aflat pe traseul de vizitare vor fi oferite informatii si detalii celor interesati.

Vor putea fi vizitate salile I.C.Bratianu, Tache Ionescu, Unirii, Al.I. Cuza, Nicolae Iorga, Nicolae Balcescu, Galeria de onoare, sala de plen a Camerei Deputatilor si expozitia feroviara si de echipamente de profil, care a fost organizata cu ocazia Forumului Economic si Comercial China - Europa Centrala si de Est.

Amplasata in sala I.C. Bratianu, expozitia respectiva detaliaza sistemele si avantajele tehnologice, precum si efectele industriei feroviare din China asupra dezvoltarii economice si sociale nationale, toate acestea fiind ilustrate inclusiv printr-un film de promovare, fotografii si machete de trenuri.

Cu ocazia Zilei portilor deschise vor fi impodobiti brazi de Craciun, atat la intrarea principala, cat si in interior, in fata salii de plen.

#zina nationala, #guvernul romaniei , #Guvernul Romaniei

Curs valutar

1 EUR = 4.9771 RON

0.0001

1 USD = 4.6535 RON

0.0132
  1. Marile proiecte de infrastructură rutieră din România. Unde stăm pe loc și unde galopăm
  2. Ce țări a depășit România odată cu creșterea PIB-ului în ultimii 10 ani. Depășim state care nu au cunoscut comunismul
  3. De ce România nu a fost afectată de pana uriașă de curent din Europa de Est
  4. Încă 700 de lei de la stat, pentru o categorie de români: Klaus Iohannis a semnat
  5. O companie-gigant se extinde în România: vor fi angajați 800 de oameni
  6. Canicula topește economia României. Cum lovește căldura extremă transporturile: "Dacă te oprești în tabla asta, nu mai ai nicio șansă"
  7. Veste bună pentru șoferii care merg spre Bulgaria. CNAIR suspendă astăzi o taxă importantă la frontieră peste Dunăre
  8. Valentin Bârgău (Restart Energy) la Quarterly Report: ”Dorim să ne alăturăm pe piața principală. IPO-ul este în pregătire”
  9. O companie sud-coreeană face angajări în România cu salarii nete de 9600 de lei. Care sunt candidații eligibili pentru un astfel de post
  10. Un gigant german deschide o nouă fabrică în România. Vor fi angajați sute de oameni