Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ziua portilor deschise la Guvern si Camera Deputatilor, de 1 Decembrie

Ziua portilor deschise la Guvern si Camera Deputatilor, de 1 Decembrie


Romanii sunt asteptati pe 1 Decembrie sa viziteze sediul Guvernului si pe cel al Camerei Deputatilor, cu prilejul Zilei portilor deschise, eveniment pe care cele doua institutii il organizeaza de Ziua Nationala.

Palatul Victoria va fi deschis publicului in intervalul orar 9,00 - 15,00. La ora 10,00, primul-ministru Victor Ponta va participa la ceremonia dezvelirii Drapelului National, cu o suprafata de 14.000 mp, instalat pe frontispiciul Palatului Victoria.

Ceremonia dezvelirii drapelului va fi urmata de intonarea Imnului National de catre Fanfara Jandarmeriei Romane si de un discurs al premierului.

Si Camera Deputatilor isi deschide duminica portile publicului larg. Astfel, intre orele 10,00 - 15,00, accesul vizitatorilor va fi liber si se va face prin intrarea C1 (dinspre Piata Constitutiei), iar pentru fiecare obiectiv aflat pe traseul de vizitare vor fi oferite informatii si detalii celor interesati.

Vor putea fi vizitate salile I.C.Bratianu, Tache Ionescu, Unirii, Al.I. Cuza, Nicolae Iorga, Nicolae Balcescu, Galeria de onoare, sala de plen a Camerei Deputatilor si expozitia feroviara si de echipamente de profil, care a fost organizata cu ocazia Forumului Economic si Comercial China - Europa Centrala si de Est.

Amplasata in sala I.C. Bratianu, expozitia respectiva detaliaza sistemele si avantajele tehnologice, precum si efectele industriei feroviare din China asupra dezvoltarii economice si sociale nationale, toate acestea fiind ilustrate inclusiv printr-un film de promovare, fotografii si machete de trenuri.

Cu ocazia Zilei portilor deschise vor fi impodobiti brazi de Craciun, atat la intrarea principala, cat si in interior, in fata salii de plen.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Mediafax
Articol citit de 1540 ori
Citeste mai multe desprezina nationala guvernul romaniei