Vass: Reducerea CAS nu e oportuna in 2012

Marti, 13 Decembrie 2011, ora 20:16
1097 citiri
Vass: Reducerea CAS nu e oportuna in 2012

Reducerea CAS este o necesitate si "va trebui aplicata la momentul potrivit", dar "anul 2012 nu deschide aceasta fereastra de oportunitate", arata Andreea Paul Vass, consilierul primului ministru.

"Se fac permanent analize cu privire la capacitatea de imbunatatire a colectarii care sa poata sustine o eventuala reducere a CAS. Nu mai e o chestiune de necesitate, ci o chestiune de aplicare la momentul potrivit, pentru a nu aluneca spre derapaje bugetare pe termen scurt. Or anul 2012 nu deschide aceasta fereastra de oportunitate. Pe termen lung, nimeni nu neaga eficienta acestei masuri", a explicat Andreea Paul Vass, intr-un interviu acordat pentru NewsIn.

Ea a amintit ca "pentru a sprijini mediul de afaceri in aceste momente dificile, premierul a prezentat ieri in Parlamentul Romaniei un pachet de zece masuri".

"Relaxarea fiscala va trebui operata extrem de serios si fixata ne-utopic. 2012 impune o atitudine de stabilitate si predictibilitate fiscala puternica", a aratat, in context, consilierul primului ministru.

#reducere cas, #Vass reducere CAS , #Guvernul Romaniei