Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ungureanu nu vrea ca Ponta sa dizolve Consiliul Consultativ

Ungureanu nu vrea ca Ponta sa dizolve Consiliul Consultativ


La bilantul activitatii Consiliul consultativ pentru mediul de afaceri, infiintat in urma cu o luna, Mihai Razvan Ungureanu a spus ca spera ca acest for sa isi constinuie activitatea, nu neaparat pe langa Executiv, comparandu-l in context cu un sfat al inteleptilor.

Consiliul consultativ pentru mediul de afaceri, supranumit la prima reuniune "guvernul din umbra" al Romaniei, a primit un nou calificativ joi, din partea premierului Ungurenau, cel care l-a asemanat cu "un sfat al inteleptilor".

De la reuniune au lipsit Mihai Rohan, cel care remarca, in prima sedinta, ca membrii consiliului sunt "guvernul din umbra", dar si Mariana Gheorghe. La intalnire au participat 20 de oameni de afaceri.

"Ma bucur cu mandrie ca acest proiect a luat fiinta si s-a dovedit viabil pe durata mandatului meu ca prim ministru. Ce imi pot dori este ca acest consiliu - sfat de intelepti, laborator de idei, cum doriti sa ii spuneti - nu se va dizolva, ci va continua sa existe macar ca reprezentant asociativ al mediului privat de afaceri, nu neaparat pe langa Guvern. Singura parere de rau este ca nu am apucat sa pun in aplicare propunerile dumneavoastra", a declarat premierul Ungureanu, la inceputul sedintei, in prezenta presei.

Radu Timis a aratat, in context, ca "trebuie sa fim optimisti ca aceste idei ar putea fi materializate, aplicate de viitorul executiv". "Totul este ca viitorul executiv sa inteleaga ca aceste idei au in spate foarte multa experienta profesionala", a replicat Ungureanu. "Sa speram ca acest efort nu cade in gol", a adaugat acesta.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 1221 ori